top of page
  • תמונת הסופר/תHadas B-Fit

פרגיות עם בצל ופטריות

עודכן: 6 ביוני 2022


מרכיבים:

1 קילו סטייק פרגית אפשר לחתוך לחצאים

2 בצלים פרוסי

2 סלסלות פטריות פרוסות

1 כפית כורכום

1 כפית מלח

1 כפית פפריקה

רבע כפית פלפל שחור

3 כפות סילאן

2 כפות שמן זית

מים רותחים לכיסוי


אופן ההכנה:

בסיר סוטאז' לשים את 2 כפות השמן לשים בסיר ולחמם על אש גבוהה. לשים את הפרגיות בסיר בשכבה אחת להשחים מצד אחד, להפוך להשחים מהצד השני. להוציא את הפרגיות לצלחת.


להוסיף את הבצלים לאותו הסיר שטיגנו בו את הפרגיות, להוסיף את שאר השמן ומעט מלח, להנמיך את האש לאש בינונית ולטגן את הבצל עד שמתרכך אבל עדיין לא מזהיב

להוסיף את הפטריות, להגביר לאש בינונית-גבוהה ולטגן עד שהפטריות מתכווצות ומשחימות

לפנות מעט מקום בסיר, להוסיף את השום, לטגן כמה שניות ולערבב עם הפטריות והבצל עוד כמה שניות.

להוסיף את התבלינים- כורכום, פפריקה, מלח ופלפל שחור. לערבב כמה שניות.

להוסיף את הסילאן ולערבב. להוסיף את הפרגיות, לערבב ולהוסיף מים רותחים שיגיעו עד כמעט גובה הפרגיות.

להביא לרתיחה, להנמיך, לכסות במכסה ולבשל כ-30-40 דקות, עד שהרוטב מגיע לחצי מגובה הפרגיות. (אם יש יותר מדיי נוזלים בתום הבישול, יש לפתוח את המכסה, להגביר את האש ולבשל עד שהרוטב מצטמצם לגובה הרצוי)




82 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comentários


bottom of page