רכיבים:
חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות
בצל לבן בינוני חתוך לפרוסות דקות
חבילת פטריות שמפיניון
חצי כפית כורכום
כפית גדושה תבלין טוסקנה
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית גריל עוף
כפית שמן זית
פיתה 100 גרם
כף טחינה מוכנה
אופן ההכנה:
לאחר שחתכנו את החזה עוף לקוביות מניחים בקערה ומתבלים עם כל התבלינים והשמן
במחבת חמה מטגנים את הבצל והפטריות בתרסיס שמן זית
לאחר ההשחמה מוסיפים את החזה עוף
מטגנים עד להשחמה
מכניסים לפיתה עם סלט שאתם אוהבים וטחינה מוכנה מלמעלה
בתאבון :)
ערכים תזונתיים בחלוקה ל3 מנות:
סך הקלורי: 506 קלוריות
46% פחמימה: 56.6
35% חלבון: 43.6
19% שומן: 10.4
Comments