רכיבים:
פילה סלמון (כ145 גרם)
כף סילאן טבעי
מעט פטרוזיליה מיובשת
מעט מלח
מעט פלפל
תפוח אדמה קלוף חתוך לרבעים (330 גרם)
קרם קוקוס שומן נמוך 50 מ"ל /50 מ"ל שמנת לבישול 9% למקרה שרוצים חלבי (לא חובה)
אופן ההכנה:
מבשלים את התפוח אדמה במים רותחים עם מלח עד שמתרכך
מתבלים את פילה הסלמון עדיף ללא העור בסילאן,פטרוזיליה מיובשת,מלח ופלפל
מכניסים לתנור על 170 מעלות לכ15 דקות לא יותר אפילו פחות
את התפוח אדמה מרסקים לפירה מתבלים בפטרוזיליה מיובשת, קרם קוקוס, מלח ופלפל
מתקנים טעמים לפי הטעם
מניחים על צלחת את הפירה
מעליו את הסלמון
ויש לכם ארוחת צהריים מאוזנת
בתאבון:)
ערכים תזונתיים:
סך הקלורי: 630 קלוריות
39% פחמימה: 62.3
21% חלבון: 33.9
40% שומן: 28.8
Comments